Profil

Rådgivning, planlægning og udførelse til danske skov- og naturejere med udgangspunkt i en fornuftig og prioriteret holdning til naturen og miljøet.

Formål:

At drive en virksomhed med kvalificerede serviceydelser til danske skov- og naturejere i form af rådgivning, planlægning og udførelse af relaterede opgaver med udgangspunkt i en fornuftig og prioriteret holdning til naturen og miljøet.

 

Ydelser:

Med udgangspunkt i Ulfborg udføres arbejdet, som er professionel rådgivning med inspiration til traditionelle og utraditionelle forslag og nye ideer til driften af naturen. Administrationsopgaver og regnskabsføring for ejendomme samt skovning, flisning og plantning for kunderne er en stor del af virksomhedens profil og er medvirkende til at få ideerne og løsningerne udført i praksis. Ideer og indsigt i lovgivningen og tilskudsordninger er nødvendige ved arbejdet med skovdrift, rejsning af ny skov og landskabspleje samt diverse fældnings og beskæringsopgaver, som også tilbydes. Derudover plejes, sælges og købes juletræer og pyntegrønt og arrangeres vildtpleje.

 

Kompetencer:

Peter Maarup er uddannet skov og landskabsingeniør og har fungeret som skovfoged siden 1987 og har i perioden opnået stor erfaring med dyrkning og drift af vestjyske plantager/skove og nyetableringer af skovrejsninger og energiplantninger.

Fra den 1. oktober 2004 som selvstændig og ejer af Peter Maarup Skov & Landskab aps.

 

Kunder:

  • Skovejere
  • Landmænd
  • Ejere af jord og natur
  • Kommuner, Staten
  • Entreprenører
  • Jægere

Billeder fra en skovmands hverdag